headline

 

 

 

USD $120 Sehari Dengan Adsense

 

Assalamulaikum dan salam sejahtera,

 

Khairul Testimoni

Saya pertama kali nak mengucapkan tahniah dan syabas kepada saudara nawar kerana sekali lagi berjaya menghasilkan produk yang bermutu dan sangat bernilai untuk kita menambahkan pendapatan dari internet.

 

Saya bermula dengan produk beliau Jana Wang Adsense (2.0 & 2.5) dan kini Kuntao Marketing (konsep software) merupakan satu senjata baru yang telah menggandakan income adsense saya.

 

Pada mulanya berfikir berkali-kali jugak untuk membeli (RM350 tau harganya!hahaha). Boleh berjaya ker dengan menggunakan teknik nie?

 

Dengan bukti income melalui video yg disertakan oleh saudara nawar dan juga kejayaan saya sendiri dengan produk Jana wang adsense beliau sebelum ini, saya sangat2 yakin dgn produk beliau kali ini dan saya pasti boleh berjaya mcm beliau (Beliau menjana USD100-UDS200 sehari tau dengan teknik Kuntao Marketing!).

 

Bulan pertama menggunakan software ini, alhamdulillah rezeki Allah s.w.t bagi kepada saya USD $337.52 .Tersenyum saya sampai ke cimb hahaha sebab sebelum nie hanya dapat sekitar USD100++ je.

 

khairul income

 

Alhamdulillah, sekarang impian saya untuk mendapat income seperti saudara nawar telah dimakbulkan-Nya. Setakat jam 1:43pm nie, income saya dah mencecah USD$120.10. Syukur sangat2 :)

 

income adsense sehari


Mesti anda tertanya-tanyakan apa tips nya sampai boleh dapat banyak mcm tue? Ikut segala apa yang saudara nawar ajarkan didalam tutorial kuntao, he walk with the talk.

 

google analytics


Memang menjadi!

 

Saya sangat syorkan kepada anda untuk mendapatkan produk ini. Memang tak rugi sbb berbaloi-baloi!

 

Kuntao Marketing Power!!!

 

Regards,
Khairul

 

munawar

Daripada: Munawar

Tarikh: Tuesday, 17 April, 2012 11:45 AM

Perkara: Ropen: Pakej KunTao Marketing

 

Tuan / Puan yang dihormati,

 

Pertama! saya mengucapkan terima kasih kerana datang ke laman web KunTao Marketing. Saya percaya anda mencari-cari peluang atau cara bagaimana menjana pendapatan melalui internet ataupun secara online. Ramai yang telah menemuinya namun masih ramai lagi yang belum bahkan mungkin anda telah cuba berkali-kali dan belum berjaya... BUKAN gagal tetapi belum berjaya.

 

Saya seperti anda juga, sama sahaja beusaha menjana pendapatan online melalui internet, duduk depan laptop berjam-jam sehari belajar, praktik, buat "Research" dan sebagainya. Saya bukan orang pandai "Orang tua saya cakap, Munawar ni dia bukan pandai sangat tetapi bersunguh-sungguh".

 

Sejak saya mula dengan Internet Marketing iaitu tahun 2004, KESIMPULAN saya dari dulu lagi sampailah sekarang ialah apa pun bentuk pernigaan internet atau "program" internet yang anda jalankan... anda memerlukan TRAFIK!

 

Ianya begini, apa pun bentuk pendapatan online yang ingin anda usahakan, anda sedar ataupun tidak, ianya memerlukan trafik kelaman blog atau laman web anda.

 

Tanpanya bagaimana hebat sekalipun produk yang anda tawarkan, tiada sesiapa yang akan membeli disebabkan laman web atau blog anda tidak mempunyai pengunjung atau dalam istilah lain trafik. Itu saya maksudkan sekiranya anda menjual produk, begitu juga dengan program lain yang anda jalankan..

 

Saya YAKIN anda menyokong apa yang saya katakan.

 

perlu trafik

Apakah itu trafik? ayuh mari terus membaca....

 

Trafik ialah "Orang" yang datang sesuatu laman web. Kalau dia datang pertama kali kita panggil dia "Unique Visitor", kalau dia datang berkali-kali kita panggil dia "Repeted Visitors".

 

Banyak cara untuk mendapat trafik tetapi hakikatnya bukan mudah untuk mendapatkan trafik. Dan anda seperti saya juga mahukan trafik sekarang juga..."I want traffic now!".

 

trafik

 

Sebelum itu, suka saya nyatakan pada asasnya trafik dibahagikan kepada dua iaitu PAID trafik dan FREE trafik.

 

PAID trafik ialah trafik yang berbayar... contoh yang paling mudah ialah Banner. Anda beli ruangan banner dilaman web trafik tinggi yang menawarkan service banner sama ada mereka charge per impression dan sebagainya anda tetap perlu membayar untuk trafik ini.

 

Contoh yang lain ialah perkhidmatan iklan di Google di istilahkan sebagai Google Adwords. Anda perlu membayar kepada Google apabila ada visitor klik iklan anda tidak kiralah sama ada mereka membeli ataupun tidak.. anda tetap dikenakan bayaran perklik...dan banyak lagi.

 

Itu dipanggil sebagai PAID trafik.

 

Adakah anda mampu untuk mengeluarkan modal membeli ruangan iklan untuk mendapatkan trafik yang mana ianya belum pasti akan dapat pulangan semula. (return of investment). Tidak semua orang ada modal dan berani ambil risiko membeli trafik.

 

Ia mengambil masa untuk melihat conversion... memerlukan testing, tracking, tweaking dan sebagainya. Suruh beli domain name dan hosting pun tanya saya, Nawar ada tak domain dan hosting yang free?

 

Jadi saya tidak akan sentuh banyak berkenaan PAID trafik sebabnya saya tahu anda tidak akan berminat kerana anda kena keluarkan duit. Kembali pada soalan sebelum ini.. jadinya dari mana anda boleh dapatkan trafik free ini?

 

Jawapanya ialah kita dapatkan dari empunya trafik iaitu Enjin Pencari Google. Sebabnya "Google own the traffic". Apa yang saya maksudkan dengan Google own the traffic ialah apa sahaja maklumat yang ingin visitor dapatkan mereka akan pergi ke Google.

 

Jadi Google mempunyai maklumat apa yang dicari oleh visitor iaitu apakah "keyword" yang digunakan oleh visitor untuk mencari maklumat yang mereka inginkan. Berikan perhatian pada apa yang saya katakan iaitu... KEYWORD!

 

 

6,000 Unik Visitors Sebulan

 

Assalamulaikum dan Salam sejahtera,

 

amim

Saya salah sorang pengguna Kuntao Marketing (KM). Bagi saya sangat-sangat berbaloi sebabnya saya tidak perlu lagi pening-pening nak buat artikel. Guna KM, masukkan keyword yang saya mahu, hanya run, dan automatik KM akan hasilkan artikel dan automatik terus dipostkan terus ke dalam blog.

 

Tak perlu saya pening-pening lagi nak cari artikel, nak masukkan lagi dalam blog.. Guna Kuntao, kerja jadi senang dan cepat.


Dari segi trafik, saudara Munawar ada ajar dalam video yang dipakejkan dalam Kuntao.

Terbaik! kebanyakan artikel dalam blog saya yang dah dihasilkan dengan kuntao tadi, adadi page pertama hingga ketiga di google.. senang-senag dapat visitor. Ini buktinya.


Amim Traffic

 

Yang bestnya saya tak perlu promosi pun blog ni, sebab kebanyakan page yang saya create guna kuntao ni ada kat page depan google, so senang-senag je nak dapat visitor.

 

Ikut je teknik yang diajar dalam kuntao.

 

Dan kebanyakan visitor blog saya datang dari US. Ingat senang ke nak dapat visitor mat saleh macam tu untuk blog yang baru.. Lagi-lagi dengan saya yang baru nak berjinak-jinak dengan blog, SEO pun tidak tau ape. Tapi saudara Munawar ajar macam mana nak dapatkan trafik & gandakan lagi trafik yang ada. Setakat ni saya ada 3 blog yang dah saya create guna kuntao.

 

Thumbs up! saya suka guna kuntao sebab banyak masa dapat dijimatkan.. :)

 

Amim
http://unlimitedonlinetv.com


 

googlekeyword

 

Kalau lah anda boleh dapatkan maklumat dari Google apakah keyword yang yang banyak permintaan tetapi kurang persaingan kan bagus. Senang kerja kita.

 

Lazimnya keyword yang begini ialah hasil dari pencarian visitor di Google mengikut kepada peristiwa "event" yang berlaku. Sebagai contohnya

Apa yang perlu anda lakukan ialah sasarkan keyword yang begini untuk dapatkan trafik yang cepat sebab belum ramai yang membina laman web yang di "Optimise" kan dengan keyword ini dan anda boleh monetise page anda dengan program yang mudah seperti Google Adsense, CPA, Movie Affiliate dan macam-macam lagi. Ikut kreatiiti anda.

 

Setelah membina page yang mengandungi maklumat yang dicari oleh visitor dan kemudian kita "Monetise" kan dengan program yang sesuai. Maka secepat mungkin kita dapatkan page kita naik di Google.

 

Kadangkala pencarian begini tidak lama (bergantung kepada event) jadi kita dengan secepat mungkin sasarkan kesemua keyword-keyword ini. Sebab itu lah saya bina Perisian (Software) KunTao Generator dan gabungkan dengan teknik Trafik KunTao. Anda perlu KunTao keyword-keyword ini semua :-)

 

Jadi saya ingin memperkenalkan Software saya iaitu...

 

kuntao generator

KunTao Software

 

Pada mulanya saya menciptakan Kuntao Marketing ini adalah untuk teknik dan strategi pemasaran untuk kegunaan peribadi sahaja. Ia dicipta untuk mendapatkan trafik dari Enjin Pencari dan juga laman web popular untuk menjana pendapatan seperti Google Adsense, CPA dan juga affiliate yang tertumpu pada keyword yang demand. Segala keyword diambil mengikut rujukan dari Google Trends pada setiap jam.


Berdasarkan keyword tersebut saya membina laman web dengan mencari content, image dan sebagainya secara manual dan publishkan ke internet melalui blog.

 

Realitinya bukan semua blog yang dibina berdasarkan keyword itu akan naik dengan mudah dimuka depan Google. Kerana ia bergantung kepada jenis criteria keyword yang kita gunakan ketika membina blog.

 

Cuba soal diri anda semula, apa gunanya andai anda hasilkan blog yang syok sendiri. Blog yang tidak mendapat trafik dan tidak mampu menghasilkan sebarang pendapatan. Maklumlah macam mana nak buat duit kalau blog tiada trafik yang konsisten. Jadi, anda ibarat syok sendiri update segala content dan image tetapi tiada orang melihatnya.

 

Tetapi cuba bayangkan kalau blog anda berada didepan carian keyword pada google. Trafik yang hadir adalah secara organic iaitu semulajadi. Tak perlu bersusah payah sangat sebab orang sendiri cari blog anda. Pasti tinggi trafiknya!

 

Tetapi atas kekangan masa dan waktu, berapa banyakkah laman blog yang dibina dalam sehari sedangkan Google Trends memberikan beratus-ratus keyword dalam sehari yang boleh anda sasarkan.

 

Bahkan bukan sahaja keyword dari Google Trends tetapi hot keyword yang lain seperti "long tail keyword" dan sebagainya.

 

Jadi konsep kuntao marketing adalah konsep hit and run, set and forget dimana kita dengan secepat dan sebanyak yang mungkin mendapatkan traffic dari hot search keyword dan repeat process yang sama untuk semua keywords yang ada.

 

Tidak semua laman blog anda yang berada di Google front-page akan kekal disitu selamanya mungkin hanya dalam 24 , 48 atau 72 jam sahaja namun itu sudah cukup baik walaupun memang ada yang kekal sehingga 6 bulan bahkan setahun... jadi kita perlu process keyword baru setiap jam untuk ambil kebaikan dari traffic ini.

 

Jadi dengan Kuntao Generator ia mempercepatkan proses membina laman web dengan anda hanya memasukan keyword yang disasarkan ke Kuntao Generator keyword list dan ia akan memproses setiap keyword tersebut menjadi laman web yang akan menjana pendapatan online anda tanpa henti.

 

testimonial

 

>> Klik Disini Untuk Akses KunTao Marketing Sekarang <<

 

 

Assalamulaikum dan Salam sejahtera,

 

Semasa 3 Hari Percubaan KunTao Marketing

 

sapsubhatullah

Terima kasih terlebih dahulu saya ucapkan kepada saudara Nawar kerana terlebih dahulu menyediakan versi trial....untuk mencuba sofware kuntao marketing ini memang ikhlas saya katakan...software ini memang terbaik yang pernah saya cuba dan amat rugilah kepada yg tidak mempunyai software seperti ini..kerana ia mudah untuk di setup walaupun kepada yg kurang mahir mengunakan komputer..terima kasih sekali lagi saya ucapkan kepada saudara nawar..

 

Selepas Mendapatkan Versi Penuh KunTao Marketing

 

Pertama sekali saya ucapkan syabas kepada saudara munawar kerana telah menghasil software kuntao marketing yang sangat bermanfaat, sejak mengunakan software kuntao pendapatan online saya telah bertambah walaupun saya buat hanya untuk kerja sampingan sahaja, memang tidak menghampakan mengunakan sofware ini, dan tidak keterlaluan saya katakan software kuntao lebih baik dari software-software lain yg pernah saya gunakan..sini saya sertakan screen shot pendapatan online drpd bidtraffic dan adsense yang saya jana mengunakan software kuntao marketing.

 

USD $360 Pendapatan BidTraffic

 

July 7, 2011

bidtraffic1

 

March 15, 2011

bidtraffic2

 

March 4, 2011

bidtraffic3

 

Jan 5, 2011

bidtraffic4

 

Dec 28, 2010bidtraffic5

 

Feb 17, 2011

bidtraffic6

 

USD $25 Sehari Google Adsense

 

Adsense

 

Yang ikhlas,


Sapsubullahatta

http://www.asas-blogger.info


 

 

 

"Internationale..."

 

Din
Saya sudah test banyak software yg di pasarkan oleh IM luar negara seperti Jon Leger, Mike Filsaime, Andy Fletcher, Steven Lee Jones dan ramai lagi. Tapi KM sdr Nawar ni memang setanding dengan software yang berada di luar negara.

 

Memang "Internationale..."

 

Lagi satu, kunci kejayaan untuk berjaya dalam dunia perniagaan internet adalah 'automation' salah satu 'tools' yg TERAMAT saya sarankan walaupun untuk 'newbie' adalah Kuntao Marketing. Sebab ia sangat mudah dan ringkas.

 

Naqyuddin

http://www.BuildFBShop.com
"Buat Kedai FB Hanya Dalam 5 Minit"

 

 

 

Pendapatan Adsense Naik
2 Kali Ganda

 

DinBeramboi

Tuan, software yang tuan hasilkan ini adalah software adsense yang terbaik pernah saya ada. Jika sebelum ini saya ragu-ragu untuk menjana pendapatan dengan google adsense, kini tidak lagi dengan adanya software ini.

 

Saya laburkan RM350 untuk mendapatkan software ini dan pada bulan pertama selepas mencubanya, income adsense saya naik hampir 2 kali ganda nilai pelaburan saya. Saya yakin selepas ini income adsense saya akan lebih meningkat. Terima kasih tuan kerana menghasilkan software hebat ini.

 

Mohd Zainuddin Che Ismail
www.DinBeramboi.com

 

kandunganpakej

 

KunTao Marketing dibina untuk membantu internet marketer newbie mahupun yang berpengalaman dengan tujuan menjana pendapatan online dalam apa-apa program sekalipun termasuk:

dan sebagainya...

 

Senang cerita, software nie mampu proses apa sahaja keyword yang diingini dan menjadikan web lengkap hanya dengan tekan butang “START”. Bukan itu sahaja..

Ia akan mendapatkan image yang berkaitan dengan keywords beserta kandungan artikel dan terus dipaparkan secara automatic untuk dipublishkan ke server. Software ini juga akan memproses image untuk menjadi seperti video image agar paparan dapat menarik minat pelanggan untuk mendapatkan klik dari visitor dan dibawa kemana link affiliate kita diletakkan.

 

Ia tidak mempunyai limit untuk memproses keyword dan anda boleh masukan 100 atau 1000 atau 10K keyword dan ia akan diproses oleh KM untuk dijadikan laman web yang terus live di internet.

 

 

4modulkm

 

 

KunTao KeywordModul Keyword (Bernilai RM57)

Ianya disertakan dengan script untuk mendapatkan keywords dari Google Trends (US/India/Singapore).

 

Script tersebut akan mengumpul keyword google trends setiap 1 jam untuk diproses oleh kuntao generator.

 

User gunakan keyword ini untuk diproses oleh kuntao generator.

 

 

 

 

 

KunTao TemplateModul Template (RM367)

KM disertakan dengan 20 templates yang buat masa ini mempunyai 2 template yang telah dipresetup untuk Adsense dan juga BidTraffic. Pelanggan boleh edit template yang diberikan untuk apa-apa program yang ingin dijalankan dan gunakan KM untuk memilih template ini untuk dijadikan laman web secara automatik.

 

Pelanggan yang advance boleh membina template sendiri dan gunakan parameter yang disediakan oleh kuntao untuk membina page.

 

Template script ini secara automatik boleh menjana RSS feed dan juga Sitemap.

 

 

 

KunTao GeneratorKunTao Generator (RM1299)

 

KunTao Genarator adalah software utama KunTao Marketing yang memainkan peranan membina laman web secara automatik dengan hanya klik "START" button.

 

Step 1: User Masukan Keyword

Step 2: User Pilih Template

Step 3: User Pilih Server

Step 4: User klik "START"

 

KunTao Generator akan memproses segala keyword yang dimasukkan dan menjadikan laman web yang siap dengan program yang dipilih oleh user. Iakan memberikan senarai URL yang telah diproses yang mana user boleh gunakan untuk promosi web tersebut.

 

 

 

KunTao Trafik

Modul Trafik. (RM99)

KunTao Marketing Memberikan 10 Teknik menarik trafik ke pages yang telah siap dibina untuk menghasilkan pendapatan dari program yang dijalankan.

 

Teknik ini dengan pantas berdasarkan keyword yang kurang persaingan mendapatkan trafik dari Gogle search engine.

 

 

 

 

 

>> Klik Disini Untuk Akses KunTao Marketing Sekarang <<

 

 

 

Amat Mudah & Senang

 

A'kum Abg Munawar.

 

Fadzil

Saya Mohd Fadzil dan saya telah mencuba trial software abg munawar nie...ianya amat mudah dan senang sekali digunakan.Saya telah aplikasikan software ini ke website yg
meggunakan free domain & webhost sebagaimana yang abg munawar telah tunjukkan pada tutorial yang diberikan.

 

Ianya berfungsi dengan baik.....terima kasih kerana memberi ilmu yang bermanfaat ini. Video berserta produk ini membantu saya mendalami lagi pemahaman saya tentang website hasil dari gabungan JWA 2.5 yang saya beli dahulu.

 

Sebenarnya masa saya beli Pakej JWA 2.5 dulu saya masih tak mempunyai account
adsense lagi,cuma saya nak tau lebih detail tentang adsense nie gabungkan dengan 6
modul asas adsense.Saya pun masa tu pening juga,macam mana nak aplikasikan semua
teknik2 nie dan genarate income sedangkan saya tak ade google account adsense.Jadi
skrang tidak lagi sebab dah ada alternatif kepada Adsense iaitu Bid Traffic.

 

Seperti yang abg munawar cakap skrang nie untuk apply account adsense mmg sukar
terutama yg berada diluar America, Kanada dan Eropah.......saya sendiripun tak tau
macam mana google team approve kan account tersebut, sebab mereka tak pernah dan tak akan beritahu macm mana mereka approve kan account adsense.Cuma mereka akan minta kita rujuk ke policy goggle adsense.

 

Saya juga berharap untuk mendapatkan full version untuk kuntao marketing nie masa launch nanti.

 

Setelah Mendapatkan KunTao Versi Penuh

 

Assalamuaikum Abg Munawar !!!

 

Terlebih dahulu saya ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat menyambut Ramadhan dan berpuasa kepada Abg Munawar serta rakan-rakan Kuntao Marketing Software. Terima kasih kepada Abg Munawar kerana ada menyiarkan comment saya di ruangan customer testimonial dibawah title Amat Mudah & Senang.

 

Di sini ada saya kepilkan screenshot pendapatan google adsense yg saya perolehi sejak menyertai programme google adsense pada Oktober 2010 dengan menggunakan perisian Kuntao Marketing ini. Disamping itu juga saya turut menyertakan screenshot traffic AwStat yg datang ke blog saya yang baru berusia lebih kurang 7 bulan dan Google Analytics sebagai tambahan.

 

Alhamdulillah setakat ini saya telah menerima 2 kali bayaran dari google sejak menyertai programme google adsense ini iaitu pada bulan June 2011 dan Julai 2011, bulan Ogos ini tak dapat sebab jumlahnya tak sampai USD 100, google hanya akan issue payment bila pendapatan adsense mencecah USD 100. Jumlah pendapatan adsense saya tidaklah sebesar mana tapi lepaslah untuk bayar sewa hosting dan domain serta broadband.

 

Ini menunjukkan bahawa Kuntao Marketing Software telah terbukti dapat membantu menjana pendapatan kepada newbie seperti saya dan rakan-rakan Kuntao Marketing yang lain. Kalau dilihat diawal penglibatan saya dahulu pendapatan adsense saya hanyalah USD 1.29 iaitu pada bulan November 2010. Bayangkanlah bila masa lah nak dapat USD 100 ni. Saya rasa kalau tanpa software belum tentu lagi saya dapat jana pendapatan dari Adsense ini, apapun ribuan terima kasih saya buat insan teristimewa ini abg munawar kerana beliau sudi berkongsi kejayaan beliau dan diterjemahkan dalam bentuk software Kuntao Marketing ini.

 

fadzil google adsense

 

Okay itu tentang pendapatan adsense, sekarang kita pergi pula pada traffic. Kalau dilihat pada screenshot AwStat itu, traffic saya bermula pada bulan Feb 2011 ini kerana saya baru beli domain pada bulan tersebut. Domain yang baru berusia tak sampai 8 bulan itu mula menunjukkan aksi memberangsangkan pada bulan Jun 2011 yang mana hampir 8000 unique visitor datang ke blog saya. Walaubagaimanapun traffic tersebut menurun ke paras 2000 unique visitor pada bulan Julai 2011 kerana saya kurang melakukan submission. Ini kerana saya ada kerja luar yang perlu saya utamakan dahulu, jadi kerja -kerja update ke blog bulan tersebut adalah kurang. Walaupun saya tinggalkan sementara kerja-kerja update, blog tersebut masih boleh menarik visitor.

 

fadzil awstat

 

Teknik yang saya gunakan ialah seperti apa yang Abg Munawar ajarkan dalam pakej traffik dibawah tajuk Google Analytic bagaimana untuk Double, Tripplekan traffic, dan ianya benar-benar terbukti dan berlaku. Ini satu lagi bukti bahawa Kuntao Marketing Software beserta pakej traffik yang disertakan adalah betul-betul product yang berkualiti.

 

Fadzil Google Adsense

 

Saya mengharapkan perkongsian ini adalah yang terbaik untuk semua terutama newbie seperti saya, sekali lagi terima kasih untuk Abg Munawar yang banyak membimbing dan memberi tunjuk ajar kepada saya dan rakan-rakan kuntao marketing yang lain walaupun hanya dalam tutorial ataupun hantaran e-mail.

 

Salam'
Fadzil

 

>> Klik Disini Untuk Akses KunTao Marketing Sekarang <<

 

 

Sesuai Untuk Newbie

 

Asmualaikum Nawar,

 

Syukur ke hadrat ilahi... dengan adanya kuntau saya sudah menjana pendapatan adsense saya dengan pantas dan mudah. Bagi saya kuntau adalah software yg sememangnya amat mudah, newbie seperti saya mmg amat menyukainya.

 

Cuma jika boleh saya minta Nawar dapat adakan kuntau menggunakan dengan platform wordpress sbb lebih mudah untuk saya membuat seo dan menjadikan website saya autority website.

 

sekian terima kasih
Rizal Embi

 

 

 

Kuntao Generator Hebat & Pantas

 

Kuntao Generator sememangnya sangat hebat dan pantas walaupun kpd mereka yg tidak mahir dgn internet.

 

Ia banyak menjimatkan masa,hanya perlu mengisi maklumat yg dikehendaki dan ikut langkah-langkah yg disediakan dan siap!

 

Dgn software ini saya mampu dan rasa seronok walaupun membuat lebih daripada 100 page sehari.

 

Namun harganya mungkin agak mahal setaraf dgn kehebatannya..

 

Mazini Jumik

 

 

 

IM Malaysia yang bertaraf DUNIA!

 

Assalamualaikum Saudara Munawar,

 

Saya telah mencuba produk saudara dan merasakan ia adalah produk keluaran IM Malaysia yang bertaraf DUNIA!

 

Saya pernah membeli beberapa software dan ebook sebelum ini, tetapi Ebook JWA dan Kuntao (Software) ini memang yang terbaik.

 

Ia bermanfaat kepada penggiat blog dan pencari janaan wang di blog melalui Adsense, dan sebenarnya memberikan nafas baru kepada kami.

 

Walaupun software ini diberi untuk percubaan, saya sudah dapat merasakan kelainan dari sudut aplikasi. Ia amat membantu untuk membuat penyusunan iklan, tidak memerlukan pengguna berfikir, apakah saiz yang sesuai, di mana lokasi yang perlu diletakkan.

 

Saya ingin mengucapkan syabas kepada saudara di atas kesungguhan itu. Apa yang amat saya harapkan, ialah harga yang ditawarkan nanti berada pada tahap mampu beli. Harapannya agar tidak membebankan semua pihak.

 

P/S - Saudara, saya ingin memohon kepada saudara supaya dapat menyimpan satu tempat utk saya.

 

Saya amat berharap untuk menjana wang dari program saudara ini, semoga dipertimbangkan ya!

 

Terima kasih.
RIZAL

 

berapaharga

 

Apabila menyebut pasal soal harga. Amat sukar sebenarnya saya ingin meletakkan harga. Cuba kita lihat apa yang bakal dapat:

Jumlah = RM 1,822

pricecut

Tapi nanti dulu..


Sebenarnya harga sebegitu sangat berbaloi untuk dimiliki. Tetapi atas dasar niat saya untuk bantu seramai mungkin orang.. Maka saya bercadang menurunkan harga lagi.

 

Untuk pengetahuan anda sebelum ini saya pernah jual Software ini pada jumlah 100 unit pada harga RM350.. Alhamdulillah tidak sampai 24 Jam, 100 unit software ini telah habis dibeli..

 

Ini menunjukkan bahawa Software ini mempunyai permintaan yang amat tinggi!

 

>> Klik Disini Untuk Tempah Pakej KunTao Marketing! <<

 

Ya! Saya benar-benar serius dan turut mahu memberi harga yang istimewa buat anda sempena bulan Ramadhan yang mulia ini. Ini adalah jaminan saya kepada anda...

 

jaminan


Saya Cuma nak ingatkan kepada anda bahawa harga yang tertera sebanyak RM350 tue akan tutup pada bila-bila masa sahaja ya.. Tempah Sekarang!

 

bonus

Fiverr Viral

Pakej Fiverr Viral (Bernilai RM50)

 

 

Rebutlah Peluang

 

Saya tidak akan memaksa anda untuk mendapatkan segala Pakej didalam Software Kun Tao ini beserta bonus yang menarik.

 

Cuba anda bayangkan bahawa RM350 itu anda boleh gandakan lagi setelah anda mendapatkan kesemua pakej ini. Berbaloi bukan? TEMPAH SEKARANG!


Anda mungkin  menganggap bahawa “Ah! Produk Sampah lagi..”.. Kemudian anda lihat lebih dari 100 orang sudah berjaya dengan menggunakan software ini.. Masa tue dimana ya anda? Masih ditakuk yang sama je. TEMPAH SEKARANG

 

Saya yakin anda tidak akan mensia-siakan peluang ini!

 

>> Klik Disini Untuk Tempah Pakej KunTao Marketing! <<


Ikhlas,

Nawar

 

 

Superb Laa... Software ni!

 

Salam.

 

Saya Ruzlan dan telah mencuba sendiri software KunTaoMarketing versi percubaan ini.
Saya dapati software ini sangat bagus dan ia membantu saya menghasil website dengan
mudah dan senang. Pendek kata, memang superb laa software ni..saya tidak sabar
menunggu full version dilepaskan.

 

Sekian
Ruzlan Kassim

 

 

Teknik Trafik Kuntao Memuaskan

 

Salam Tn. Munawar,

 

Adoss...betullah sebabnya sejak beli saya belum sempat guna lagi!

 

Terlalu banyak sistem teknikal yg menjadi kelemahan saya... W/bagaimana pun saya sangat berpuashati dan saya hanya gunakan teknik marketing berpandukan video tutorial untuk beberapa produk saya yg lain dan hasilnya cukup memuaskan.

 

Sekian, Wassalam.

Joha aka Royal Customer

 

>> Klik Disini Untuk Tempah Pakej KunTao Marketing! <<

 

 

1 Content = 1 Minit

 

Alhamdulillah

 

Salam...terima kasih Nawar, tak sabar nak tunggu hari pelancaran. Saya rasa inilah program yang saya cari, setelah mencuba bermain dgn program ini terasa amat mudah sekali dulu saya terpaksa mengambil masa 3-4 hari untuk satu content (blog) dengan program ni WOW boleh dikatakan 1 content=1 minit siap dengan gambar pulak tuh.

 

Boleh saya boking dulu tak.. hehe

 

Sekian. semoga Nawar berjaya dengan program ini.

 

Wassalam.

BongSenit

 

 

Software Sangat Bermutu!

 

Assalamualaikum Tuan Munawar,

 

Terima kasih di atas trial version Kuntao Marketing.

 

Saya telah pun mencuba Kuntao Marketing untuk Adsense. Masih lagi belum cuba untuk
Bidtraffic.

 

Saya rasa software yang tuan bangunkan ini adalah salah satu software autoblog yang
sangat bermutu dan mempunyai standard yang tinggi menyamai autoblog yang dibina oleh
orang luar. sangat membantu dalam menjana wang dari semua konsep internet money
maker. Boleh diguna bukan saja adsense tetapi program-program yang lain.

 

Saya pasti versi Kuntao Marketing untuk versi marketing akan lebih banyak fungsi-fungsi yang lebih berguna dalam pemasaran secara Kuntao. Rasanya saya tak sabar nak dapatkan versi penuh Kuntao Marketing. Saya mesti pilih.

 

Zalha

 

 

Software Yang Menakjubkan

 

Salam Munawar..

 

Saya dah pun try menguntao tadi. Memang Sofware yang menakjubkan hehe. Rasanya kalau harga Software ni mampu saya beli saya akan beli. semua dah siap tinggal cari hot keyword dan submition je kan? harap bro tak jual mahal2 sangat tapi kalau mahal .. mmg patut pun. :)

 

Nazmi Amney.

 

 

 

Menjana Pendapatan Setiap Bulan

 

Salam Saudara Ahmad Munawar,

 

Saya berteima kasih kepada usaha tuan sebagai seorang usahawan internet yang berjaya menjana pendapatan melalui internet secara sepenuh masa kerana telah berkongsi dan membantu sebagai seoarng yang ingin menjana pendapatan melalui internet seperti tuan melalui Perisian Kuntao Generator. Secara jujur, saya telah berjaya MENJANA PENDAPATAN MELALUI ADSENSE SETIAP BULAN, ALHAMDULILLAH.

 

Perisian Kuntao Generator tuan telah memudahkan saya membina laman web dengan cepat, mudah, banyak dan cantik dalam masa yang singkat dan saya sangat teruja.

 

Apabila saya lihat usaha tuan untuk upgrade Perisian Kuntao Generator, saya tidak sabar menunggu hasil tersebut dan harap tuan dapat dengan kadar segera memberitahu saya apabila tuan sudah siap dengan proses upgrade tersebut.

 

Sekali lagi saya dengan penuh ikhlas mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada tuan kerana sanggup berkongsi ilmu perniagaan internet yang tuan pratikkan selama ini kepada saya.

 

Salam,
Azali

 

>> Klik Disini Untuk Akses KunTao Marketing Sekarang <<

 

Line Breaker

 

Halaman Utama :: Terma & Syarat :: Support :: Blog

 

KunTao Marketing
Section 4, Taman Prima Saujana
43000, Kajang, Selangor
Malaysia

 

Hak Cipta Terpelihara © 2011 oleh KunTaoMarketing.com

 

Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Violation Search